Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer jail - zagralibyście na takim?

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrałbyś na takim serwerze?

• Tak. (Uzasadnij wybór w komentarzu)
      9
    • Nie. (Uzasadnij wybór w komentarzu)
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam plan stworzyć serwer jail/prison, na serwerze nie było by żadnych skriptów, wszystko opierało by się na autorskich pluginach, pisanych przez naszego technika. Na start 20 slotów (nie ma poco wyrzucać pieniędzy w błoto), jezeli serwer byłby pełen, to potem by się zwiekszyło.Autorski Plugin na kupno sektorów, pod komendą /sektor, resetowanie kopalni przez graczy (co 30 minut), /reset <nazwa kopalni> bądź przez tabliczke na sektorze (to jeszcze nie do końca wyjaśnione), narkotyki, które wywoływały by negatywne, jak i pozytywne efekty.Autorski plugin na kupno cel, ogolnie wiekszość rzeczy będzie autorska, nie będzie to kolejny serwer na skripcie. Serwer będzie najbardziej dobracowanym serwerej jail w Polsce pod wzgl. technicznym. Jeżeli temat zrobi się gorący, na MPCforum pojawi się prezentacja. To tyle, czekam na wasze odpowiedzi!

Opublikowano

@UP Wchodzisz na serwer, dostajesz startowy ekwipunek, czytasz regulamin, jezeli przeczytales regulamin, mozesz isc dalej (jezeli przeczytales regulamin, klikasz na tabliczke z napisem Akceptuje przeczytany regulamin.) Następnie udajesz się do kopalni i kopiesz materiały w sekcji 1 itp itd. Ogólnie życie więznia, poczytaj trochę na internecie o serwerach jail. ;d

Opublikowano

Tak, zagrałbym, lecz sądzę, że 20slotów jak na taki serwer to za mało. ;-)

Opublikowano

@UP Mówię, że nie wiem czy będzie zainteresowanie takim serwerem! Jeżeli tak, nic nie stoi na przeszkodzie aby zwiększyć sloty.

Opublikowano

Mało slotow więc troche LIPA

Witam siec serwerów ,, Garnizon ''
Potrzebuje Budowniczego do zbudowanie
lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie
jezeli dobrze sie wywiąże awansuje na Administratora

Kontakt oczywiście: Skype: obalacz lub PW

Opublikowano

Tak, takie serwery wydają się nudne jednak uzależniają ;3 (przynajmniej mnie xD). Ostatnio grałem na takim serwie rok temu także jeśli będzie dobrze zrobiony, zbudowany oraz będzie sporo graczy to chętnie zagram! :D

Opublikowano

Oczywiście w serwer zostanie włożone sporo pracy ponieważ administracja jest doświadczona w tego typu serwerach będzie on że tak to ujmę z "najwyższej półki"

Opublikowano

Sluchajcie, mam takie pytanko: czy sekcje zrobić w taki sposób, że będą teleporty do każdej sekcji, czy tunel? Bo nie wiem co wybrac. :O (sekcji bedzie 20)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...